Tianyi fastener mfg Co.,Ltd

Νέα

Ορισμός και σενάρια εφαρμογής μπουλονιών
Χρόνος απελευθέρωσης: 2024-08-29 16:37:32  Hits: 10

Το μπουλόνι είναι μηχανικό μέρος, με γυλινδρικός παξιμάδι με συνδετήρες με σπείρωμα. Από την κεφαλή και βιδώστε δύο μέρη μιας κατηγορίας συνδετήρων, πρέπει να συνεργαστούν με το παξιμάδι, που χρησιμοποιείται για τη στερέωση της σύνδεσης δύο μερών με μια διαμπερή οπή. Αυτή η μορφή σύνδεσης ονομάζεται σύνδεση μπουλονιών. Όπως το παξιμάδι από τη βίδα του μπουλονιού προς τα κάτω, και μπορεί να κάνει τα δύο μέρη ξεχωριστά, επομένως η σύνδεση του μπουλονιού είναι μια αφαιρούμενη σύνδεση.

Ταξινόμηση μπουλονιών

Ανάλογα με τη σύνδεση της δύναμης μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε συνηθισμένες και στριμωγμένες τρύπες. Σύμφωνα με το σχήμα του κεφαλιού, υπάρχουν εξαγωνικά κεφάλια, στρογγυλά κεφάλια, τετράγωνα κεφάλια, βυθισμένα κεφάλια κ.ο.κ. Μεταξύ αυτών, η εξαγωνική κεφαλή είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη. Γενικά, η βυθισμένη κεφαλή χρησιμοποιείται όπουe απαιτείται σύνδεση.

Ανάλογα με τον τύπο του νήματος μπορεί να χωριστεί σε χοντρά και λεπτά δόντια. Τα μπουλόνια χωρίζονται σε οκτώ βαθμούς ανάλογα με το επίπεδο απόδοσής τους: 3,6, 4,8, 5,6, 6,8, 8,8, 9,8, 10,9, 12,9. Μεταξύ αυτών, βαθμός 8,8 και άνω (συμπεριλαμβανομένου του βαθμού 8,8) μπουλόνια από χαμηλά-ανθρακούχο κράμα χάλυβα ή μεσαίο-ανθρακούχο χάλυβα και θερμότητα-αντιμετωπίζονται, κοινώς γνωστό ως υψηλή-μπουλόνια αντοχής, βαθμού 8,8 ή κάτω (εξαιρουμένου του βαθμού 8,8) συνήθως γνωστά ως συνηθισμένα μπουλόνια.

Εφαρμογή μπουλονιών

Τα μπουλόνια είναι εργαλεία που χρησιμοποιούν τη φυσική και τα μαθηματικά της κυκλικής περιστροφής ενός αντικειμένου'Το κεκλιμένο επίπεδο και η τριβή για να σφίξουν σταδιακά τους μηχανισμούς τεχνουργημάτων.

Τα μπουλόνια είναι απαραίτητα στην καθημερινή ζωή και στη βιομηχανική παραγωγή, γεγονός που δείχνει την ευρεία εφαρμογή των μπουλονιών. Το πεδίο εφαρμογής των μπουλονιών είναι ηλεκτρονικά προϊόντα, μηχανικά προϊόντα, ψηφιακά προϊόντα, εξοπλισμός ισχύος και ηλεκτρομηχανολογικά προϊόντα. Πλοία, οχήματα, έργα εξοικονόμησης νερού, ακόμη και χημικά πειράματα χρησιμοποιούνται επίσης στο μπουλόνι. Τέλος πάντων, είναι πολλά μέρη που χρησιμοποιούνται για μπουλόνια. Συγκεκριμένα, όπως ψηφιακά προϊόντα πάνω από τη χρήση μπουλονιών ακριβείας, DVD, φωτογραφικές μηχανές, γυαλιά, ρολόγια και ρολόγια, ηλεκτρονικά και άλλα μικρο-μπουλόνια? Τηλεόραση, ηλεκτρικά προϊόντα, μουσικά όργανα, έπιπλα και άλλα γενικά μπουλόνια. Όσον αφορά τη μηχανική, τις κατασκευές, τις γέφυρες, τη χρήση μεγάλων μπουλονιών, παξιμαδιών. εξοπλισμός μεταφοράς, αεροπλάνα, τρόλεϊ, αυτοκίνητα και ούτω καθεξής για το μέγεθος των μπουλονιών και τη χρήση. Τα μπουλόνια είναι πολύ σημαντικά στη βιομηχανία, όσο υπάρχει βιομηχανία στη γη, το μπουλόνι είναι πάντα σημαντικό.

Προηγούμενος: Τι είναι ο νάιλον ...

Επόμενο: Τι είναι οι βίδες ...